Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:12:29 Hongarenburg Dhg 2591VW : 15116 Ritnr: 81253 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 15-116 RAV Den Haag Haaglanden
maandag 22 mei 2017
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 22|05

COEVORDEN - Turnster Fleur Vuuregge van TVC heeft afgelopen zaterdag in de finale van het NK turnen 2e divisie in Alphen aan den Rijn de vierde plek veroverd.

 

In de meerkampfinale streden de beste 36 turnsters van Nederland om de titel. Fleur begon zeer goed met een hoge score op sprong en stond na de eerste ronde op de derde plaats, hierna volgende brug en balk welke helaas niet helemaal vlekkeloos verliepen. Fleur zakte hierdoor dan ook in het tussenklassement. De afsluitende vloeroefening was erg mooi en wist ze uiteindelijk een 22e plaats te bemachtigen.

 

Zondag vond ...

VANDAAG 22|05

NIJKERK - Maandagavond (22 mei) heeft een ongeval plaatsgevonden waarbij vier auto's betrokken waren. Eén van de automobilisten zat nog in het voertuig en is er door de brandweer uitgehaald.

 

Er ontstond een lange file vanaf Amersfoort in de richting van Zwolle. De hulpdiensten waren met veel materiaal uitgerukt, zo kwamen er in totaal vier brandweervoertuigen ter plaatse. Dit gedeelte van de A28 komt vaker voor met zogenaamde kop-staart aanrijdingen, vaak als gevolg van de beginnende file t.h.v. de afslag Nijkerk, Zeewolde.

VANDAAG 22|05

AMERSFOORT - Maandagmiddag is de politie met spoed naar de Lieve Vrouwestraat gestuurd voor een verdacht pakketje. Het gaat om een koffer die met tape dicht gemaakt is.

 

De politie heeft de omgeving afgezet en is een onderzoek gestart. De Eod zal ter plaatse komen om de koffer te onderzoeken.

 

Update

Na onderzoek is gebleken dat het om loos alarm gaat.

VANDAAG 22|05

AMERSFOORT - Maandagmiddag omstreeks 16.45 uuur is er een ongeval gebeurd in de tunnel onder het Eemplein in Amersfoort.

 

Twee personenauto's zijn door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen. Bij de aanrijding zijn geen gewonden gevallen.


De politie heeft een deel van de tunnel afgesloten en het verkeer wordt omgeleid. De tunnel en de rotonde bij het Eemplein zijn vaker het toneel van aanrijdingen.

1/1

VANDAAG 22|05

EMMEN – Op de N34 bij Emmen zijn maandagmiddag twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen. Eén persoon raakte dusdanig gewond dat het slachtoffer naar het ziekenhuis werd overgebracht.

 

De Verkeers ongevallen analyse van de politie doet ter plaatse onderzoek naar de oorzaak. Beide auto's moesten gezien de schade door een berger worden afgesleept. De weg is tijdelijk afgesloten.

1/1

VANDAAG 22|05

Hij is een echte jongen uit de praktijk bij wie het ondernemerschap met de paplepel is ingegoten. Als zoon van een transportondernemer is Blaauwendraad opgegroeid met het ondernemerschap.  Het was voor hem dan ook een logische stap om in 1999 voor zichzelf te beginnen. De doelgroep? Ondernemers met een personeelsbestand  van tussen de 5 en 500 werknemers. Zijn hart ligt - hoe kan het ook anders - bij het MKB. Met een brede commerciële en financiële achtergrond helpt hij nu met name kleine en middelgrote organisaties in heel Nederland, in zeer uiteenlopende branches. “Ik vind het ...

VANDAAG 22|05

HARDENBERG - Op de rotonde Twenteweg met de Bruchterweg in Hardenberg is een vrachtwagen containers met een onbekende chemische vloeistof verloren.

 

De brandweer van Hardenberg kreeg maandagmiddag om kwart over drie de melding van een ongeval. Ter plaatse lagen containers op de rotonde waarvan er één lek was geraakt. De omgeving werd ruim afgezet wat voor een kleine verkeerschaos zorgde.

VANDAAG 22|05

ZWOLLE - Twee (nog) onbekende mannen hebben in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 mei een man beroofd. De beroving vond plaats op de Holtenbroekerdijk tussen 4.15 uur en 4.30 uur.


Een 22-jarige man uit Zwolle fietste tussen 4.15 uur en 4.30 uur vanaf de Klooienberglaan de Holtenbroekerdijk op richting Stadshagen. Op de dijk liepen twee mannen met een bivakmuts. Ze bedreigden de man met een mes en gingen er vandoor met zijn portemonnee en telefoon.

 

Signalement
Na de beroving zijn de twee mannen vermoedelijk richting de Middelweg gelopen. Daarbij zijn ze mogelijk de kruising ...

VANDAAG 22|05

ZWOLLE - De politie heeft zondagavond 21 mei een 25-jarige man uit Zwolle aangehouden. De man heeft zichzelf gemeld in verband met een overval op de Zeeman aan de Assendorperstraat.


Woensdag 17 mei kwam rond 17.50 uur een jongeman de Zeeman binnenlopen. Hij bedreigde een medewerkster met een steekwapen. Daarna ging hij er met een geldbedrag uit de kassa vandoor. De politie startte meteen een onderzoek. Er zijn sporen en camerabeelden veiliggesteld en er is een buurtonderzoek gedaan. Daarnaast is er een getuigenoproep uitgegaan. Dit leidde tot een aantal tips. Zondagavond kwam een ...

Meer artikelen