Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:07:59 Talmastraat Hillgm 2181GL : 16185 Ritnr: 198618 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 16-185 (Regio Leiden - Bollenstreek)...
maandag 18 december 2017
TOP NIEUWS

GISTEREN 17|12

AMSTERDAM - Een man is zondagochtend vermoedelijk door messteken om het leven gekomen in een woning aan het Sumatraplantsoen in Amsterdam-Oost. 

 

Rond 6.30 uur kreeg de politie de melding dat er een man zwaargewond was aan het Sumatraplantsoen. De man is gereanimeerd, maar overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. 

 

Er is een verdachte aangehouden 'op verdenking van betrokkenheid bij een levensdelict', zegt een woordvoerder van de politie. In de woning is een mes gevonden en in beslag genomen. De politie kan nog niet zeggen wat er precies gebeurd is en ...

1/1

GISTEREN 17|12

GRONINGEN – Zondagavond vond er een overval plaats op een kopieerwinkel aan de Kerklaan in Groningen. De overvaller is er op de scooter vandoor gegaan.

 

De buit bestond uit een klein bedrag aan geld. De dader droeg donkere kleding en had een getinte huidskleur. De leeftijd wordt geschat op zo’n zeventien jaar. De scooter waarop de overvaller vluchtte had geen kentekenplaat.

1/1

GISTEREN 17|12

DOETINCHEM - Sinds zaterdag 16 december wordt vanuit Doetinchem de 35-jarige Pieter Mathijsen vermist.

 

Pieter is op zaterdag 16-12-2017 vertrokken in zijn rode Chevrolet Spark, kenteken 30-NGH-1. Hij heeft een fors postuur en draagt een witte trui, een donkerkleurige trainingsbroek en groene Nike sportschoenen.

 

Vragen
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

 

Gegevens

Geboortedatum: 28-07-1982
Huidige leeftijd: 35
Lengte: 192 cm
Haarkleur: Donkerblond
Oogkleur: Groen
Geslacht: Man

...

GISTEREN 17|12

AMERSFOORT - Zondagmiddag kreeg de politie een melding dat meerdere jonge jongens zich voor Kika collectanten hadden uitgegeven bij een verzorgingstehuis aan de Heiligenbergerweg. Vermoedelijk waren zij ook (ongevraagd) in woningen geweest.

 

Met meerdere eenheden heeft de politie uitgekeken naar de verdachten. Middels een twitterbericht is het signalement doorgeven. N.a.v dit bericht kreeg de politie meerdere 112 belletjes en konden zij uiteindelijk 3 minderjarige jongens in de leeftijd van 14 jaar op de Bisschopsweg aanhouden.

 

Eén van hen wist kort voor de aanhouding iets ...

1/1

GISTEREN 17|12

DALFSEN - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 december plaatsvond aan het Kerkplein. Daarbij liep een 29-jarige man uit Dalfsen verwondingen in het gelaat op.

 

Rond 01.45 uur liep de man naar zijn fiets die geparkeerd stond nabij het Kerkplein, naast de Aldi. Ter hoogte van de supermarkt voelde hij plotseling een harde klap in zijn gezicht. Direct daarop merkte hij dat hij bloedde. De man heeft niet gezien wie hem geslagen heeft. Hij kon zelfstandig naar huis komen en heeft zaterdag in de loop van de dag aangifte ...

GISTEREN 17|12

LOCHEM - Zondagmiddag 17 december is de mannelijke bestuurder van een bestelauto licht gewond geraakt na een botsing tegen een boom naast de Goorseweg (N346) in Lochem.

 

De bestuurder reed in de richting van Goor en kwam door nog onbekende oorzaak naast de weg terecht. De man is door het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance gecontroleerd maar liep geen ernstig letsel op. De bestelauto is zwaar beschadigd geraakt.

 

De Goorseweg is tijdens de nasleep van het ongeval ligt gehinderd, het verkeer kan passeren over één rijbaan. Een bergingsbedrijf zal de zwaar ...

1/1

GISTEREN 17|12

ARNHEM / WEKEROM - De politie heeft op zaterdag 16 december rond 18.55 uur een 21-jarige man uit Wekerom aangehouden vanwege een hele reeks verkeersovertredingen.

 

De man reed in zijn auto op de Amsterdamseweg in Arnhem, toen bij een snelheidscontrole van de politie ongeveer 130 kilometer werd geklokt. Een motorrijder van de politie ging er achter aan om de man staande te houden, maar dat werd een hele klus.


De man sloeg bij Papendal rechtsaf, reed richting de Koningsweg en kreeg diverse stoptekens. Er werd geprobeerd de man tot lagere snelheden te bewegen maar dat mocht niet baten; ...

GISTEREN 17|12

ARNHEM - Op dinsdagavond 12 december is een Arnhemmer in zijn woonplaats ernstig bedreigd. Een hardloper heeft dat waarschijnlijk gezien. De politie zoekt deze belangrijke getuige.

 

Het slachtoffer is die avond kort na 20.30 u bedreigd na een conflict. Dit gebeurde aan de Bosweg, net voorbij de kruising Rosendaalseweg met de Bosweg ter hoogte van Driegasthuizen. Toen de Arnhemmer merkte dat het conflict escaleerde, sprak hij een hardloper aan en vroeg hem om de politie te bellen.

 

Signalement
De hardloper was een blanke man, ongeveer 1.70m lang, tussen de 35 en 45 jaar ...

GISTEREN 17|12

ARNHEM - De politie heeft op zaterdag 16 december twee mannen aangehouden in verband met een woninginbraak kort ervoor in de Margrietstraat in Arnhem.

 

De politie kreeg de melding van de inbraak en was snel aanwezig; een agent zag de twee de tuin verlaten, waarop er een achtervolging te voet volgde. Inmiddels waren er meer politie-eenheden in de buurt, zodat de twee na een korte zoektocht werden aangetroffen op de Veerpolderstraat en de Orchislaan.


De twee mannen zijn overgebracht naar het bureau. Het gaat om een 28-jarige man uit Helmond en een 31-jarige man uit ...

Meer artikelen