Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:05:33 Huisartsenpraktijk De Schans Schans 3931KJ Woudenberg Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-137

Ambulance 09-137

donderdag 29 juni 2017
TOP NIEUWS

GISTEREN 28|06

NAARDEN - Woensdag 28 juni trof de politie op het industrieterrein van Naarden een grote hennepkwekerij aan. De eigenaar van de loods kwam polshoogte nemen omdat de rekeningen niet meer werden betaald. De eigenaar trof daar een dichte deur en vertrouwde het niet.

 

In de loods stond ook nog een auto welke van diefstal afkomstig bleek te zijn.

 

De hennepplanten zijn vernietigd, en de auto is voor sporenonderzoek inbeslag genomen.

 

De recherche zal onderzoek doen in deze zaak.

GISTEREN 28|06

LEUSDEN – Woensdagavond omstreeks 21:45 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval bij Autobedrijf PON aan de Zuiderinslag in Leusden.

 

Het ongeval gebeurde op een afgesloten terrein, het is niet bekend of het gaat om een bedrijfsongeval of een aanrijding. Een persoon is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis, of er meerdere mensen gewond zijn geraakt is niet bekend.

 

Ook een traumahelikopter landde in de buurt van het ongeval maar steeg na enkele minuten weer op.

1/1

GISTEREN 28|06

EMMEN - Huishoudens in de gemeente Emmen betalen jaarlijks gezamenlijk maar liefst € 90 miljoen aan energiebedrijven. Het overgrote deel van dat geld verdwijnt uit de regio. Dit kan anders. De gemeente Emmen wil zich meer richten op het lokaal en duurzaam produceren van energie. Dit doet zij met de vernieuwde energienota 2017 – 2020 'Emmen geeft Energie'. In september neemt de gemeenteraad een besluit over de vernieuwde energienota.


Wethouder René van der Weide: "We staan aan de vooravond van grote veranderingen in onze leefomgeving. We moeten de omslag naar duurzame energie ...

1/1

GISTEREN 28|06

COEVORDEN - De eerste groep van vergunninghouders, vluchtelingen met een verblijfsvergunning, die heeft meegedaan aan het kennismakingstraject in de Gemeente Coevorden tekent op woensdag 28 juni de participatieverklaring. Hiermee geven ze aan de Nederlandse normen en waarden te kennen en begrijpen en hier een bijdrage aan te willen leveren.

 

Het tekenen van de participatieverklaring wordt in het najaar een nieuwe wettelijke verplichting. Het tekenen van de verklaring is dan een onderdeel van de inburgering in Nederland en een voorwaarde om later de Nederlandse nationaliteit te ...

1/1

GISTEREN 28|06

RENSWOUDE - Het Grebbelinie Bezoekerscentrum is officieel geopend door de heer Prof. mr. Van Vollenhoven. Met een druk op een knop onthulde hij het logo dat op de zijgevel van het nieuwe pand aan het Fort aan de Buursteeg. Samen met de Commissaris van de Koning Willibrord van Beek, gedeputeerde Mariette Pennarts van de provincie Utrecht en divisie directeur Kees Lever van Staatsbosbeheer kreeg hij als eerste een rondleiding door het nieuwe bezoekerscentrum.

 

Ontdek het verhaal van de Grebbelinie

Fort aan de Buursteeg maakt deel uit van de Grebbelinie, een verdedigingslinie die loopt ...

GISTEREN 28|06

BARNEVELD - Op de Oldenbarnevelderweg is woensdagmiddag een jongedame op een scooter ten val gekomen door de gladheid.

 

Omstanders melden dat er de afgelopen dagen al meerdere mensen ten val zijn gekomen in de bocht bij de Narcissenstraat. De politie heeft de gemeente in kennis gesteld om het wegdek zo snel mogelijk schoon te maken. De dame raakte gewond aan haar enkel.

1/1

GISTEREN 28|06

RENSWOUDE - In het weekend van vrijdag 23 juni / zaterdag 24 juni is er vanaf het Dorpsplein in Renswoude een AED weggenomen. Een AED( automatische externe defibrillator) kan het verschil zijn tussen leven en dood.

 

De EHBO-vereniging Renswoude-Scherpenzeel is de eigenaar van de weggenomen AED en is door deze diefstal gedupeerd voor een bedrag tussen de €1600 - €1800. Dit is een behoorlijk bedrag voor de vereniging, maar dat vindt de vereniging minder belangrijk. Het feit dat er nu minder snel adequaat hulp verleend kan worden is veel ...

VANDAAG 29|06

RIDDERKERK - De politie heeft dinsdagochtend vier mannen aangehouden. Ze worden onder meer verdacht van inbraken in woningen en bedrijfspanden in Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht. Een van de aangehouden mannen, een 19-jarige Ridderkerker, wordt ook verdacht van handel in verdovende middelen, witwassen en overtreding van de Wet Wapens en Munitie. De andere drie verdachten zijn een 20-jarige Rotterdammer en twee Ridderkerkers van 20 en 18 jaar oud.

 

Begin februari wilden agenten de inzittenden van een auto op de IJsselmondse Randweg controleren. Maar nog ...

GISTEREN 28|06

EMMEN - Over 10 jaar de eerste energieneutrale woonwijk in Emmen. Dat is de inzet van de 'Wijkaanpak Emmerhout energieneutraal' van de wijk Emmerhout, provincie Drenthe en gemeente Emmen.

 

Wethouder René van der Weide: "Om woningen in 2040 energieneutraal te krijgen moet er nog veel gebeuren. Maar we zitten in onze gemeente niet stil. De winst die we kunnen behalen is tweeledig. Enerzijds verbetering van de kwaliteit van de woningen, anderzijds het verduurzamen van onze woningvoorraad. Win-win situaties creëren om vooruit te kunnen en samen bouwen aan een duurzame en ...

Meer artikelen