Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 23:23:48 13110 Rit 96635 Amstelveen Gondel Metro Meent Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-110 (GGD Amsterdam)
woensdag 23 augustus 2017
TOP NIEUWS

VANDAAG 23|08

ROTTERDAM - Een concert van de Californische rockgroep Allah-Las, dat woensdagavond in Rotterdam zou plaatsvinden, is op last van de politie afgelast. In een bestelbusje dat in de omgeving reed zijn gasflessen gevonden. Bij een persconferentie woensdagavond zegt burgemeester Ahmed Aboutaleb dat de politie in actie kwam na een tip van de Spaanse autoriteiten.

 

Tijdens de politieactie werd in de omgeving van de Maassilo een Spaans busje aangehouden met gasflessen. De Spaanse chauffeur zal worden verhoord. Het busje reed een aantal keer heen en weer in de omgeving van de Maassilo en ...

1/1

VANDAAG 23|08

WEHL - Op woensdagavond 23 augustus is een bestelwagen uitgebrand op de Doesburgseweg in Wehl. Tijdens het rijden brak door nog onbekende oorzaak brand uit in het voertuig, de bestuurder kon ongedeerd uitstappen.

 

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de auto geblust. Een berger zal het zwaar beschadigde voertuig afvoeren.

1/1

VANDAAG 23|08

AMSTERDAM - Sinds woensdag wordt de 2-jarige Thomas Dijks vermist. Thomas is op 23 augustus 2017 voor het laatste gezien in Amsterdam. Thomas is 2 jaar, draagt een blauw/zwart t-shirt met witte strepen en blauwe schoenen.

 

Thomas is vermoedelijk in gezelschap van zijn moeder; een 32 jarige Surinaamse vrouw van 1,70 lang met een lichtkleurig t-shirt met opschrift en een haar haar in een strakke knot.

 

Vragen
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via ...

VANDAAG 23|08

VELP - Woensdagavond omstreeks 19.35 uur kwam er een melding van een vechtpartij aan de President Kennedylaan in Velp ter hoogte van het gebouw De President.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Eén persoon is bij de vechtpartij licht gewond geraakt en gaat mee naar het ziekenhuis.

 

De President is een voormalig kantoorgebouw dat getransformeerd is tot een appartementencomplex met zogenaamde flexrooms.

1/1

VANDAAG 23|08

BARNEVELD / SCHERPENZEEL -  Woonzorgcentrum Huis in de Wei in Scherpenzeel en Ruimzicht in Barneveld beschikken sinds kort over een mobiele ‘tovertafel’. De tovertafel is een verplaatsbare, rolstoelvriendelijke tafel die op elke gewenste plek neergezet kan worden en ouderen met dementie tal van mogelijkheden biedt. 

 

Zorg waarbij de beleving centraal staat wordt steeds belangrijker om bewoners actief te houden. Zorggroep ENA is tot de aanschaf van dit mobiele instrument overgegaan om haar bewoners met dementie te blijven prikkelen en stimuleren. Bovendien sluit de ...

1/1

VANDAAG 23|08

AMERSFOORT - De politie kreeg woensdagmiddag een melding van een vechtpartij op het winkelcentrum in Vathorst. Rond de vechtpartij was een grote groep jeugd aanwezig.

 

Agenten hebben twee vechtersbazen aangehouden voor verstoring van de openbare orde. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. De politie zal de komende tijd extra toezicht houden rond het winkelcentrum.

VANDAAG 23|08

ZEEWOLDE - Op de Gruttoweg in Zeewolde is woensdagochtend een personenauto in botsing gekomen met een tractor. De bestuurder van de personenauto had de situatie verkeerd ingeschat, waardoor deze aanrijding tot stand is gekomen.


Gelukkig gaat het naar omstandigheden met alle inzittenden van de voertuigen goed. Beiden voertuigen zijn zwaar beschadigd afgesleept.

VANDAAG 23|08

APELDOORN - Op woensdagmiddag 23 augustus kreeg de politie melding van een woninginbraak. Drie mannen waren met een auto gevlogen. Op de A50 konden drie verdachten op heterdaad worden aangehouden.


Rond de klok van 12.45 uur, kreeg de politie vandaag de melding van een zojuist gepleegde woninginbraak aan de Buys Ballotstraat Apeldoorn. Met een signalement werden eenheden aangestuurd en werd via een Burgernetbericht de hulp van burgers gevraagd. De mogelijk gebruikte auto werd op de Zutphensestraat door een motoragent gespot en gevolgd. Met andere eenheden kon de auto dankzij snel ...

VANDAAG 23|08

ZEIST - Op een bedrijfsterrein aan de Bergweg zijn in de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 augustus vijf auto's getroffen door brand. Twee daarvan brandden volledig uit, drie raakten beschadigd. De politie gaat uit van brandstichting.

 

Omstreeks 01.10 uur kreeg de politie en melding van de brand. De brandweer verschafte zich toegang tot het bedrijfsterrein en bluste de brand. De eigenaar van het bedrijf werd in kennis gesteld. De politie stelt nader onderzoek in.

 

Uw tip!
Getuigen die iets hebben gezien dat in verband kan worden gebracht met de brand, wordt verzocht ...

Meer artikelen