Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:44:25 (inci-04) Hv Stormschade Wonninkhaagseweg Doetinchem 068631 Prio Middel Eenheid | Brandweer Doetinchem (Kazerneploeg)
maandag 18 december 2017
 
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 17|12

DOETINCHEM - Sinds zaterdag 16 december wordt vanuit Doetinchem de 35-jarige Pieter Mathijsen vermist.

 

Pieter is op zaterdag 16-12-2017 vertrokken in zijn rode Chevrolet Spark, kenteken 30-NGH-1. Hij heeft een fors postuur en draagt een witte trui, een donkerkleurige trainingsbroek en groene Nike sportschoenen.

 

Vragen
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

 

Gegevens

Geboortedatum: 28-07-1982
Huidige leeftijd: 35
Lengte: 192 cm
Haarkleur: Donkerblond
Oogkleur: Groen
Geslacht: Man

...

GISTEREN 17|12

LOCHEM - Zondagmiddag 17 december is de mannelijke bestuurder van een bestelauto licht gewond geraakt na een botsing tegen een boom naast de Goorseweg (N346) in Lochem.

 

De bestuurder reed in de richting van Goor en kwam door nog onbekende oorzaak naast de weg terecht. De man is door het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance gecontroleerd maar liep geen ernstig letsel op. De bestelauto is zwaar beschadigd geraakt.

 

De Goorseweg is tijdens de nasleep van het ongeval ligt gehinderd, het verkeer kan passeren over één rijbaan. Een bergingsbedrijf zal de zwaar ...

VRIJDAG 15|12

BAAK - Bij een frontale aanrijding op de Vordenseweg in Baak zijn vrijdagochtend 15 december twee gewonden gevallen. Beide slachtoffers zijn met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

 

Het ongeluk gebeurde kort voor 9.00 uur. Door nog onbekende oorzaak kwamen een busje en een personenauto frontaal met elkaar in botsing. De personenauto belandde na de klap in een naastgelegen sloot. De bestuurster hiervan kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd. De bestuurder van het busje kon op eigen kracht zijn voertuig verlaten. De ...

1/1

MAANDAG 11|12

DOETINCHEM - Sinds dinsdag 5 december 2017 wordt de 16 jarige Suzanna Ahmetovic uit Doetinchem vermist.

 

Suzanna is ongeveer 1.65 lang, droeg tijdens haar vermissing een spijkerbroek en een rood leren jasje.

 

Als u Suzanna heeft gezien of weet waar ze verblijft neem dan contact op met politie Doetinchem via 0900-8844.

MAANDAG 11|12

REGIO - Vandaag, maandag 11 december, wordt met name in de middag en in de avond opnieuw veel sneeuw en dus overlast verwacht. Tijdens de avondspits zal de hinder voor reizigers zeer groot zijn. Reizigers krijgen het dringende advies om hier rekening mee te houden en hun reis hierop aan te passen.

 

Winters weer kan voor overlast zorgen voor alle vormen van vervoer, ook op het spoor. NS en ProRail passen daarom de dienstregeling aan. Er rijden vandaag minder treinen dan op een gewone werkdag. Treintijden kunnen gewijzigd zijn door de start van de dienstregeling 2018 of vanwege de ...

GISTEREN 17|12

DOETINCHEM - De politie heeft op zondag 17 december rond 04.15 uur een 18-jarige jongen uit Ulft aangehouden vanwege de mishandeling kort ervoor van een even jonge plaatsgenoot.

 

Dit alles gebeurde op de Grutstraat in Doetinchem; op die plek stond een groepje jongeren waarbinnen ruzie ontstond. Dit escaleerde en op een gegeven moment werd het slachtoffer met een vuist vol in het gezicht geslagen en kwam hij op de grond terecht. De jongen moest met een ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte werd door de politie direct aangehouden en meegenomen naar het ...

VRIJDAG 01|12

NEDERLAND - Maandag 4 december zendt de overheid om 12.00 uur een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland. Aan de hand van dit controlebericht kunnen mensen nagaan of hun mobiel juist is ingesteld om NL-Alert te ontvangen.

 

NL-Alert is het alarmmiddel in Nederland. Met NL-Alert kunnen mensen via hun mobiel gericht geïnformeerd en gealarmeerd worden tijdens een ramp in de buurt. In het bericht staat wat er aan de hand is en wat je op dat moment het beste kunt doen.

 

Mensen die het controlebericht ontvangen op 4 december, hebben hun telefoon juist ingesteld. Veel ...

Agenda

Zaterdag 16 juni

10:00
Groningen

Woensdag 15 augustus

09:00
Vlissingen