Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 13:20:48 (inci-12) Br Voertuig Haareweg Kruisbergseweg Doetinchem 068631 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Achterhoek West (Doetinchem) (MDT -...
donderdag 18 januari 2018
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 17|01

NEDERLAND - In het Huisdierenziekenhuis in Honselersdijk is de kattenziekte vastgesteld bij een Britse korthaar. Katteneigenaren moeten oppassen voor deze dodelijke en zeer besmettelijke ziekte.

 

Dat bevestigt het Huisdierenziekenhuis tegen het AD. Het gaat om een zeer besmettelijke en dodelijke ziekte in het maag-darmstelsel, veroorzaakt door het Parvo-virus. In veel gevallen leidt besmetting tot het laten inslapen van het dier.

 

Dat de ziekte is gevonden in de regio Den Haag, is volgens het ziekenhuis zorgelijk, maar zolang de dieren als kitten zijn ingeënt, is er ...

1/1

GISTEREN 17|01

REGIO - Het KNMI heeft voor donderdag in Gelderland code oranje afgekondigd vanwege zeer zware windstoten. De snelheden van die windstoten kunnen oplopen tot 100-120 kilometer per uur.

 

In de ochtend en de eerste helft van de middag zijn zware windstoten van 80 tot 100 kilometer per uur mogelijk. Daarna kan het echt los gaan, met windstoten tussen de 100 en 120 kilometer per uur. Vanaf 14.00 uur neemt de wind sterk in kracht af.

 

De NS heeft al aangekondigd een aangepaste dienstregeling te rijden. Zo rijden er minder sprinters en intercity's op een flink aantal trajecten.

...

GISTEREN 17|01

DOETINCHEM - Op de kruising Kruisbergseweg met de Haareweg in Doetinchem heeft woensdagmiddag een frontale aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Beide bestuurders werden voor controle naar een ziekenhuis vervoerd.

 

Het ongeluk gebeurde kort na 13.15 uur en werd aanvankelijk als een autobrand bij de brandweer gemeld. Beide bestuurder waren bij de komst van de brandweer al uit de voertuigen, welke door de brandweer veilig werden gesteld. Omdat er door de aanrijding een flinke hoeveelheid olie op het wegdek is beland, werd deze door de brandweer ...

1/1

DINSDAG 16|01

DOETINCHEM - Op dinsdagochtend omstreeks 08.10 uur hebben er op de Vossenstraat twee verkeersongevallen plaatsgevonden waarbij een fietser gewond is geraakt.

 

De fietser reed over de Vossenstraat in de richting van de Caenstraat. Ter hoogte van het Kraaienbosje kwam uit tegenovergestelde richting een scooter die hem raakte tijdens het passeren. Hierdoor raakte de fietser uit balans en viel waardoor letsel is ontstaan. De bestuurder van de scooter is doorgereden.

 

Na de val is de fietser weer op zijn fiets gestapt. Maar omdat zijn fiets nauwelijks vooruit kwam werd hij ...

1/1

MAANDAG 15|01

DOETINCHEM - De politie doet opnieuw onderzoek naar een steekincident dat op 25 februari 2017 plaatsvond aan het Weegbreeveld in de wijk De Huet. Hierbij raakte een 17-jarige jongen gewond, nadat hij meerdere malen was gestoken. Vanwege zijn verwondingen werd hij ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en overgebracht naar het ziekenhuis. Tijdens het onderzoek is een 19-jarige verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.


Dankzij nieuwe aanwijzingen wordt de zaak opnieuw geopend. Mensen die de politie meer kunnen vertellen over deze zaak, kunnen zich melden via 0900-8844 ...

WOENSDAG 10|01

DOETINCHEM - Tussen zondag 7 januari 2018, 15.00 uur, en woensdag 10 januari 2018, 14.30 uur, zijn er kentekenplaten van een auto ontvreemd. De auto stond geparkeerd in een parkeervak, tegenover de bibliotheek, aan de Havenstraat in Doetinchem.

 

Heeft u wat verdachts gezien of gehoord neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

DINSDAG 02|01

EIBERGEN - In de Berkel bij Eibergen is dinsdagmiddag een dode man aangetroffen, dat gebeurde rond 13.50 uur. De politie doet onderzoek naar de identiteit van de man en of er sprake is van een misdrijf.

 

Mocht u in de omgeving van Rekken buitengebied richting Duitse grens een onbeheerd voertuig of fiets zien staan, dan hoort de politie dit graag.

 

De politie is op zoek naar de identiteit van een blanke man, 1.80 meter lang, donker blond/bruin kort haar met fors postuur. Hij droeg een wit/blauw geblokte blouse, donker blauwe spijkerbroek van het merk Lee, zilveren analoge ...

Agenda

Zaterdag 16 juni

10:00
Groningen

Woensdag 15 augustus

09:00
Vlissingen
Winterbanden moeten ook in Nederland verplicht worden
Aantal stemmen:
  1219
51%
  Ja! Veiligheid boven alles

49%
  Nee, we hebben geen winter hier

24Webvertising